FERESTRE

Ferestre

DESIGN MODERN

rotunjimea rafinată și rigoarea formelor exterioare ale profilului  SALAMANDER  captivează prin unicitatea lor și permit crearea armoniei ideii arhitecturale.

IZOLAȚIA TERMICĂ ȘI FONICĂ

soluțiile revoluționare în domeniul sistemelor de profile cu până la șapte camere cu cea mai mare lățime existentă de 103 mm și trei contururi complete de etanșare protejează perfect de frig, curent, zgomotul și praful orășenesc.

CALITATEA

putem oferi profilul de ferestre SALAMANDER produs exclusiv în Germania, care este GARANT AL CALITĂȚII.

TERMENI DE EXECUTARE GARANTAȚI

și deservire impecabilă datorită dotării fabricii PROVICON cu tehnologii înalte și experienței specialiștilor noștri acumulate timp de mai mulți ani – COMANDA DVS. VA FI EXECUTATĂ TIMP DE 1-10 ZILE

DURABILITATEA

profilul de ferestre SALAMANDER are un termen de exploatare de peste 50 de ani. Împreună cu garanția completă oferită de producător timp de 10 ani, se creează o soluție fără compromisuri.

SISTEME DE PROFILE SALAMANDER

Blue Evolution
Blu Evolution
Blue Evolution
Blu Evolution
Blue Evolution
Blu Evolution
Blue Evolution
Blu Evolution

Provicon Provicon

Despre avantajele ferestrelor cu termopan s-a vorbit foarte mult. Ușile de interior și ferestrele din PVC treptat înlocuiesc cele din lemn în multe încăperi de diversă destinație. Înfățișarea fizică atrăgătoare, indicatorii înalți de izolare, comoditate în folosire, minimul în îngrijire, contribuie stabil în creșterea cererii a ferestrelor din plastic în întreaga lume. Un important avantaj a acestui tip de producție este perioada lungă de exploatare. Ferestrele din termopan pot funcționa și zeci de ani, în special dacă la procurarea si instalarea lor s-a ținut cont de un șir de recomandări. Multe companii propun uși glisante și ferestre din PVC de la diverși producători străini și autohtoni.Dar siguranța companiei-furnizor deseori este greu de verificat. De aceea, de la început, trebuie de luat atenție la perioada de funcționare a firmei în acest profil, prezența certificatelor de calitate și corespundere, și îndeosebi, la obligațiunile de garanție prevăzute. Dacă termenul de garanție la termopan constituie nu mai puțin de 5 ani, trebuie atent de analizat calitatea producției propuse. Spre exemplu, la ferestrele Salamander propuse de Provicon-Grup, producătorul a stabilit termenul de garanție 10 ani, ceea ce ne vorbește de o calitate înaltă a produsului dat.