Solicită o consultație!

Ferestre

Compania ProVicon

Ca o caracteristică reprezentativă a unei case, ferestrele reprezintă astăzi mai mult decât o simplă deschidere spre exterior: Designul lor individual determină în mod semnificativ aspectul general al unei clădiri.

Prin urmare, ferestrele, ca parte a peretelui exterior, nu trebuie doar să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și securitate – clientul de astăzi acordă o mare importanță culorii, formei și funcției.

DESIGN MODERN

Rotunjimea rafinată și rigoarea formelor exterioare ale profilului  SALAMANDER  captivează prin unicitatea lor și permit crearea armoniei ideii arhitecturale.

IZOLAȚIA TERMICĂ ȘI FONICĂ

Soluțiile revoluționare în domeniul sistemelor de profile cu până la șapte camere cu cea mai mare lățime existentă de 103 mm și trei contururi complete de etanșare protejează perfect de frig, curent, zgomotul și praful orășenesc.

CALITATEA

Putem oferi profilul de ferestre SALAMANDER produs exclusiv în Germania, care este GARANT AL CALITĂȚII.

TERMENI DE EXECUTARE GARANTAȚI

Deservire impecabilă datorită dotării fabricii PROVICON cu tehnologii înalte și experienței specialiștilor noștri acumulate timp de mai mulți ani – COMANDA DVS. VA FI EXECUTATĂ TIMP DE 1-10 ZILE

DURABILITATEA

Profilul de ferestre SALAMANDER are un termen de exploatare de peste 50 de ani. Împreună cu garanția completă oferită de producător timp de 10 ani, se creează o soluție fără compromisuri.

Lucrările Noastre

Produsele Noastre