SISTEME PORTALE

Sisteme portale

Sisteme portale

Avantaje principale ușilor glisante

  • Confortabil si usor de folosit (este valabil şi sistemul automat de închidere care previne deschiderea accidentală);
  • Indicatorul estetic ridicat: minimalismul, rigoare, lipsa de dezordine, usurinta;
  • Impermeabilitate absolută este realizat în stadiile iniţiale de instalare a modelelor de usi, prin alinierea la nivelul de bază şi efectuare măsurătorilor precise;
  • Nivel de anti-efracție nu cedează uşilor de modele standarde.

Tipuri de usi pliante ce utilizează sisteme cu profilul Salamander:

Uși glisante de ridicare (Hebeschiebetür) de sistem Salamander

Sunt o alternativa excelenta pentru uşi convenţionale de mari dimensiuni, precum şi vă permite să creaţi un original şi frumos balcon sau terasă, atunci când doriţi să o proiectați cu o arie larga de geamuri. Ele au un aspect atractiv, practic şi îndeplinesc toate tendinţele contemporane. Ușile glisante de ridicare Salamander sunt fiabile şi uşor de utilizat, au excelente proprietăţi de izolare termică şi fonica, si cel mai important, vă permite să economisi spaţiu în interiorul, care oferă posibilităţi suplimentare în crearea interiorului stilat. Acest sistem vă permite să creaţi comoditate si confort in casa ta, umple-l cu lumina soarelui, evitând banalitate şi mediocritate.

În funcţie de mărimea structurii, cazuri de utilizare, precum şi cerinţele pentru izolare termică Hebeschiebetür sistem pot fi efectuate in urmatoarele variante:

Uși glisante de ridicare Salamander poate avea o variante diferită de laminare într-o gamă largă de culori si cu diferite texturi de acoperire, în funcţie de dorinţele dumneavoastră. Tipuri de sisteme glisante utilizând profilul Salamander.

Ușă paralelă glisantă pliantă

Ușă paralelă glisantă pliantă este o construcţie de două sau mai multe straturi subţiri, în care activitatea stratului de alunecare pe el însuşi şi faţă de stratul fix. Ca urmare, devin paralele între ele.

Ușă paralelă glisantă (cu sistem mecanic sau manual de deschidere a usilor): Părțile ușei se mişcă datorită mcanizmelor de pliere. Avantajele sistemului: abilitatea de a folosi obloane de dimensiuni mari (instalate suplimentar a mecanizmului central), instalare de obloane până la 200 kg, depanare automată, fixare pe tot perimetru.

Glisante sistem implică mişcarea de esarfe pe şine paralele. Avantajele sistemului: Limitarea lăţimea de o deschidere de până la 3 m, greutate eşarfei pînă la 150 kg, auto reglarea eşarfei.

Cu alte cuvinte, acest design este o combinaţie de obloane culisante si pliante de leagăn. O condiţie necesară pentru această structură este prezenţa de o eşarfă fixă, care se desfăşoară în paralel.

Ușă paralelă glisantă pliantă este caracterizată de o serie de avantaje importante:

  • proiectarea mecanismelor asigură uşurinţa de mișcare chiar şi la dimensiuni mari şi grele a faldurilor (portaluri);
  • uşă ocupă spaţiu compact în poziţia închisă şi deschisă şi în timpul de deschidere/închidere;
  • aerisire în siguranță chiar și în cazul în care există curente;
  • design modern;
  • uşor de manipulare datorită mânerului multifuncţional, care este un „centru de control” a uşei glisante: toate funcţiile (pliare, mișcare, etc.) fără dificultăţi nejustificate se efectuează cu o singură mână.

 

În sistemul alunecare-paralelă este implementată cu mecanică calitativă, fiabilă şi durabilă. Toate elementele sale oferă o mare etanşeitatea sistemului.

Întribuințare: ușa paralelă glisantă pliantă cel mai binese potrivește pentru dezangajarea spaţiului de locuit sau de lucru, pentru terase, balcoane, grădini sau piscine de iarna. Uşile glisante paralele vă permit să faceți camera deosebit de confortabilă.

Uși pliante "Bunching"

Sistemul de pliere prevede rotaţia obloanelor în uşă pe principiul „bunching”. Scopul principal al plierei: deschide diafragma in lăţime. Caracteristici: greutatea maximal a 80 kg, ușa se poate deschide în orice direcţie cu părţi de esarfe ulterior fixate, culisante si pliante: detaliile ușii sunt pliate ca un acordeon, într-un pachet uşor se mută şi acţionează în interiorul sau în afara spaţiilor. Acest pachet poate fi aranjat înorice parte a ușii.

Usa plianta permite acoperirea aproapea întregului perete sau spaţiului interior şi se deschide la dorință.

Acest design este ideal pentru terase, piscine, birouri, apartamente, vile. Este demn de remarcat faptul că usile acordeon au funcţionalitate înnaltă și izolatie termică bună.

Uși pliante „bunching” sunt foarte confortabile în designul interior. Ele vor fi cea mai bună soluție în cazul în care ușilor convenționale cu balamale nu se potrivesc și sunt inconveniente. În contrast, ușile pliante vă permit să salvați o lățime maximă de deschidere.

Dacă doriţi să combinaţi spaţiu sau, dimpotrivă să îl divizați, Usa plianta vă va oferi soluţia perfectă.

Blue Evolution
Blu Evolution
Blue Evolution
Blu Evolution
Blue Evolution
Blu Evolution

Sisteme portale Sisteme portale Provicon Provicon