Reprezentant oficial în Moldova

Despre Noi

Compania ProVicon

Compania „PROVICON-GRUP SRL” și-a început activitatea încă în anul 1996. Pe atunci pe piață erau în principal ferestre din plastic PVC și uși din Polonia si Turcia. Organizându-și procesul de fabricare a ferestrelor de înaltă calitate din PVC compania „PROVICON-GRUP” SRL a utilizat experiența celor mai mari producători europeni.

Din anul 2003 compania „PROVICON-GRUP” SRL este reprezentantul oficial al concernului  SALAMANDER Industrie Produkte GmbH în Republica Moldova, stabilizându-și astfel poziția de producător de construcții translucide recunoscut la nivel național.

 

Despre Noi

Totul era important: componentele, echipamentul și în special tehnologiile de calitate înaltă verificate timp de decenii. Compania noastră este lider în importul și fabricarea ferestrelor și construcțiilor din PVC din profilul SALAMANDER. Datorită echipamentului de lucru de calitate înaltă ferestrele și ușile noastre sunt un etalon al calității.

De-a lungul anilor de activitate compania a demonstrat că este un partener fiabil și continuă să ofere în mod constant produse de calitate înaltă în condiții de concurență de piață acerbă. Lista partenerilor noștri comerciali principali conține doar branduri cunoscute și de încredere; folosim în exclusivitate doar componente de calitate.

Lucrările Noastre

Produsele Noastre