bluEvolution

bluEvolution

bluEvolution

Sistemul de profile SALAMANDER bluEvolution 92mm

Absolutul maxim în domeniul ferestrelor eficiente

  • adâncimea constructivă a profilului de 92 mm
  • 6 camere în profilul toc și 7 a cercevelelor
  • 2 contururi de etanșare fățuite și 1 contur de etanșare central
  • grosimea geamului termopan fără precedent de până la 60 mm
  • grosimea pereților exteriori mai mult de 3 mm
  • armare unificată pentru cercevea și cadru
  • coeficientul rezistenței la conductivitate termică 1,01,25 m2x0C/W
  • izolarea fonică până la 47 dB

Sistemul de profile SALAMANDER bluEvolution

Absolutul maxim în domeniul ferestrelor eficiente

Sistemul de profile SALAMANDER bluEvolution 92mm – este un sistem de ferestre din PVC de nouă generație de cel mai înalt nivel. Acest profil asigură un maximum absolut pentru geamurile energetic eficiente, cei mai buni parametri de izolație fonică și termică. Ferestrele combină eleganța formei, originalitatea designului și eficiența tehnologică.

Sistemul de profile bluEvolution este o alegere excelentă pentru ferestre din clădiri noi, și va deveni soluția optimă pentru proprietarii de case particulare și proprietarii de vile, care în primul rând țin la păstrarea căldurii și eficiența energetică generală a încăperilor.

Provicon Provicon
Despre avantajele geamurilor termopan s-a vorbit foarte mult. Ușile de interior și ferestrele din PVC treptat înlocuiesc cele din lemn în multe încăperi de diversă destinație. Înfățișarea fizică atrăgătoare, indicatorii înalți de izolare, comoditate în folosire, minimul în îngrijire, contribuie stabil în creșterea cererii a ferestrelor din plastic în întreaga lume. Un important avantaj a acestui tip de producție este perioada lungă de exploatare. Ferestrele din termopan pot funcționa și zeci de ani, în special dacă la procurarea si instalarea lor s-a ținut cont de un șir de recomandări. Multe companii propun uși glisante și ferestre din PVC de la diverși producători străini și autohtoni.Dar siguranța companiei-furnizor deseori este greu de verificat. De aceea, de la început, trebuie de luat atenție la perioada de funcționare a firmei în acest profil, prezența certificatelor de calitate și corespundere, și îndeosebi, la obligațiunile de garanție prevăzute. Dacă termenul de garanție la termopan constituie nu mai puțin de 5 ani, trebuie atent de analizat calitatea producției propuse. Spre exemplu, la ferestrele Salamander propuse de Provicon-Grup, producătorul a stabilit termenul de garanție 10 ani, ceea ce ne vorbește de o calitate înaltă a produsului dat.