UȘI

Uși din plastic

Uși din plastic

UȘI DIN PVC

Ușile din PVC sunt un concurent demn al clasicii veșnice din lemn. Ușile din profil de PVC se instalează nu numai la balcoane, dar și se folosesc ca uși de intrare în magazine și ca uși interioare în multe oficii.

Popularitatea ușilor din PVC se explică prin avantajele lor:

Individualitate. Adresându-vă la partenerii noștri cu privire la instalarea structurilor din PVC, puteți comanda uși din plastic de diferite mărimi și configurație potrivită.

Fiabilitate. Producția modernă oferă o gamă de orice fel de profile, ceea ce face posibilă alegerea unei variante pentru orice încăpere și climă. Atractivitatea. Ușile albe ca zăpada din plastic cu geam „ușurează” interiorul, fac încăperea mai luminoasă și confortabilă.

Confort. Instalând astfel de uși la balcon sau în interior, veți aprecia izolarea fonică și termică excelentă, ușurința de întreținere și durabilitatea. Accesibilitate. Ușile din profilul SALAMANDER se disting prin cel mai bun raport de preț și calitate.

Calitatea garantată de la producător a profilului SALAMANDER, geamul termopan dublu sau triplu pentru locuințe și clădiri publice, soluțiile individuale pentru montarea ușilor de intrare și de balcon, pereții despărțitori vă vor ajuta să faceți o reparație de calitate și să îmbunătăți calitatea vieții.

SISTEME DE PROFILE SALAMANDER

Blue Evolution
Blu Evolution
Blue Evolution
Blu Evolution
Blue Evolution
Blu Evolution

Provicon Provicon

Despre avantajele geamurilor termopan s-a vorbit foarte mult. Ușile de interior și ferestrele din PVC treptat înlocuiesc cele din lemn în multe încăperi de diversă destinație. Înfățișarea fizică atrăgătoare, indicatorii înalți de izolare, comoditate în folosire, minimul în îngrijire, contribuie stabil în creșterea cererii a ferestrelor din plastic în întreaga lume. Un important avantaj a acestui tip de producție este perioada lungă de exploatare. Ferestrele din termopan pot funcționa și zeci de ani, în special dacă la procurarea si instalarea lor s-a ținut cont de un șir de recomandări. Multe companii propun uși glisante și ferestre din PVC de la diverși producători străini și autohtoni.Dar siguranța companiei-furnizor deseori este greu de verificat. De aceea, de la început, trebuie de luat atenție la perioada de funcționare a firmei în acest profil, prezența certificatelor de calitate și corespundere, și îndeosebi, la obligațiunile de garanție prevăzute. Dacă termenul de garanție la termopan constituie nu mai puțin de 5 ani, trebuie atent de analizat calitatea producției propuse. Spre exemplu, la ferestrele Salamander propuse de Provicon-Grup, producătorul a stabilit termenul de garanție 10 ani, ceea ce ne vorbește de o calitate înaltă a produsului dat.