Solicită o consultație!

Porți

Compania ProVicon

La Provicon, suntem mândri să fim partener certificat SALAMANDER, un lider global în producția de sisteme de feronerie și profile de înaltă calitate. În calitate de parteneri de încredere în Moldova, ne dedicăm să oferim soluții de porti care combină inovația, durabilitatea și designul de excepție.

 

Porți Rezidențiale

Porțile rezidențiale de la Provicon sunt concepute pentru a aduce un plus de eleganță și securitate casei dumneavoastră. Fie că preferați un design clasic sau modern, gama noastră variată vă permite să alegeți soluția ideală care să se integreze perfect în stilul arhitectural al locuinței.

Caracteristici:

  • Materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii.
  • Design personalizabil pentru a se potrivi gusturilor individuale.
  • Sisteme de închidere sigure și ușor de utilizat.

Porți Industriale

Porțile industriale sunt esențiale pentru protejarea proprietăților comerciale și industriale. Acestea sunt proiectate pentru a oferi durabilitate maximă și pentru a face față utilizării intense.

Caracteristici:

  • Structură robustă pentru o rezistență sporită.
  • Sisteme de închidere automate pentru eficiență operațională.
  • Opțiuni de personalizare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.
de4c78d48cafb1301df0b8987c08d3d221908486
907f7735caee0f12da226bbc59a34817

Porți Automatizate

Porțile automatizate reprezintă soluția perfectă pentru cei care doresc un plus de confort și securitate. Acestea pot fi controlate de la distanță, oferindu-vă un acces rapid și facil la proprietate.

Caracteristici:

  • Sisteme de motorizare avansate.
  • Control prin telecomandă sau aplicație mobilă.
  • Opțiuni de securitate integrate, cum ar fi senzorii de mișcare și camerele de supraveghere.

De ce să alegeți porțile Provicon?

Durabilitatea

Fiind parteneri certificați SALAMANDER, garantăm utilizarea celor mai bune materiale și tehnologii disponibile. Porțile noastre sunt construite pentru a rezista în timp, asigurând o protecție durabilă pentru proprietatea dumneavoastră.

Design Personalizat

Înțelegem că fiecare proprietate este unică, de aceea oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client. De la culori și materiale, la funcționalități și dimensiuni, puteți crea porți care reflectă stilul personal și cerințele specifice.

Lucrările Noastre

Produsele Noastre