Solicită o consultație!

GreenEvolution

Compania ProVicon

PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE SISTEMULUI:

  • Tipuri de deschidere: Ferestre batante, oscilante și oscilobatante, uși de intrare secundară sau oscilo-culisante (PSK)
  • Adâncime constructivă: 76 mm
  • Protecție fonică: 48 dB
  • Înălțime vizibilă cercevea: 43 mm
  • Înălțime vizibilă toc: 70 mm
  • Siguranță: până la RC3

Design elegant și perfecțiunea tehnologiilor

Anii de experiență ai tehnologilor și constructorilor companiei germane Salamander au permis fabricarea ferestrelor din plastic cu o lățime de montare de 76 mm și cu un profil de 5 camere. În procesul de fabricare a produselor pentru piața internă se iau în considerare caracteristicile acesteia, deoarece sistemul GreenEvolution a fost testat cu succes pentru rezistența la îngheț, la temperatura de -55°C.

Clientul primește ferestre din PVC de calitate impecabilă cu un termen de exploatare mare fără schimbarea aspectului inițial atractiv. Profilul este elaborat ținând cont de standardele internaționale și cerințele standardelor naționale.

Ferestre moderne Salamander GreenEvolution sunt o combinație de design ideal și caracteristici tehnice perfecte. Sistemul are o structură cu 5 camere și o izolație fonică și protecție termică mai bună. Gradul înalt de protecție a construcției și elementele de furnitură bine fixate se datorează particularităților tehnice bune ale sistemelor de ferestre Salamander și anume concrețiunii pe pereții interiori ai profilului. Pentru GreenEvolution au fost prevăzute pereți despărțitori, datorită cărora sarcinile statice sunt distribuite în mod rațional pe toată secțiunea profilului. Aceasta este foarte important pentru zonele de fixare a mânerelor și balamalelor. De asemenea, în peretele cadrului în locurile de fixare a balamalelor se află fluxurile întărite, care permit creșterea indicatorilor rezistenței la rupere, iar distanța de la axă de 13 mm a elementului de fixare a furniturii face posibilă instalarea unor plăci de fixare mai tari.

Aceste ferestre nu previn pătrunderea și acumularea condensului și umidității; chiar și în timpul ploilor torențiale apa pluvială se îndepărtează rapid din falțuri, iar cercevelele date la o parte în timpul ploii nu permit apei să pătrundă sub placa de fixare. Datorită șanțului semi-rotund al conectorului în falț se reduce riscul de deteriorare în profil a camerei întărite în procesul de instalare a frezei în timpul tăierii canalelor pentru drenaj.

Sistemul GreenEvolution protejează bine de frig în timpul iernii, de caniculă în timpul verii și are o izolație fonică excelentă. Profilul are pereți groși și este responsabil pentru performanța înaltă de protecție împotriva zgomotului și pierderii căldurii, protejează pantele ferestrelor de îngheț în timpul iernii. Geamul termopan de o grosime de 48 mm se instalează cu o placă subțire care nu iese dincolo de cercevea.

În afară de caracteristicile tehnice, ferestrele din PVC GreenEvolution sunt originale și rafinate. Ele conferă frumusețe interiorului încăperilor și sunt elemente de prestigiu, deoarece se caracterizată prin calitatea impecabilă a realizării. Profilul orbitor de alb cu timpul nu se îngălbinește și demonstrează o rezistență excelentă la influentele agresive: temperatură, gaze, raze ultraviolete.

Suprafața construcției ferestrei arată bogat și se distinge printr-un luciu perfect. Datorită acestei caracteristici sistemul de ferestre este ușor de întreținut. Ferestrele din plastic Salamander ale sistemului GreenEvolution pot fi instalate în condiții extreme de exploatare, cum ar fi în clădiri înalte, în care etajele superioare sunt expuse unei puteri mari a vântului. Ele protejează minunat de vânt, frig și au o protecție puternică împotriva zgomotului stradal, chiar dacă ferestrele încăperii se deschid spre un sector aglomerat al drumului.

Lucrările Noastre

Produsele Noastre