ID DOOR SYSTEM

ID Door system

ID Door system

Oferta ID Design

Sistemul ID Design vă oferă mai multe opțiuni de geamuri. Datorită sistemului de uși, acum este posibil să conferiți exteriorului casei Dvs. de la țară un stil unic. Acum nu este nevoie să acceptați compromisuri.

Grupul de intrare poate fi realizat în orice design. Vă oferim atât sistemul clasic stilizat de ferestre Salamander 2D-Design, cât și sistemul ultra-modern stilizat de ferestre Salamander 3D-Design. Sistemul de uși poate fi dotat cu dispozitive standard de blocare și dispozitive de blocare cu rezistență sporită la spargere.

Grupul de intrare stilizat 3D-Design are o structură cu 5 camere cu o lățime a cadrului și cercevelei de 76 mm, ceea ce asigură o performanță înaltă de izolație termică și fonică și face posibilă instalarea geamurilor termopane de o grosime de până la 48 mm, iar al treilea contur de etanșare prelungește termenul de exploatare a furniturii, protejând-o de efectele adverse ale mediului.

ID Door System

Provicon Provicon

Despre avantajele geamurilor termopan s-a vorbit foarte mult. Ușile de interior și ferestrele din PVC treptat înlocuiesc cele din lemn în multe încăperi de diversă destinație. Înfățișarea fizică atrăgătoare, indicatorii înalți de izolare, comoditate în folosire, minimul în îngrijire, contribuie stabil în creșterea cererii a ferestrelor din plastic în întreaga lume. Un important avantaj a acestui tip de producție este perioada lungă de exploatare. Ferestrele din termopan pot funcționa și zeci de ani, în special dacă la procurarea si instalarea lor s-a ținut cont de un șir de recomandări. Multe companii propun uși glisante și ferestre din PVC de la diverși producători străini și autohtoni.Dar siguranța companiei-furnizor deseori este greu de verificat. De aceea, de la început, trebuie de luat atenție la perioada de funcționare a firmei în acest profil, prezența certificatelor de calitate și corespundere, și îndeosebi, la obligațiunile de garanție prevăzute. Dacă termenul de garanție la termopan constituie nu mai puțin de 5 ani, trebuie atent de analizat calitatea producției propuse. Spre exemplu, la ferestrele Salamander propuse de Provicon-Grup, producătorul a stabilit termenul de garanție 10 ani, ceea ce ne vorbește de o calitate înaltă a produsului dat.