2D SYSTEM

2D System

2D System

Profilul de ferestre SALAMANDER Design 2D

SOLUȚII CONSTRUCTIVE VERIFICATE ÎN TIMP ȘI UN STIL MEREU IMPECABIL

Diferite combinații de 3 și 4 camere de profil cu o lățime de montare de 60 mm asigură o protecție termică optimă și rigiditate statică a structurilor. Liniile stricte ale conturului exterior al profilului și raza tradițională pentru Salamander de curbură.

CARACTERISTICILE FERESTRELOR

  • Lățimea profilului – 60 mm;
  • Înălțimea profilului cadrului + cercevea – 122 mm;
  • Numărul de camere – 3;
  • Numărul de etanșări – 2;
  • Grosimea geamului termopan – max. 32 mm;.
  • Grosimea peretelui profilului – 3 mm.;
  • Coef. protecției termice – 0,64 m2х°С/ W.

2D System

Sistemul este testat pentru rezistență la îngheț la o temperatură de – 55 de grade.

Indicatorii excelenți de protecție termică – 0,64 m2x°C/W și izolație fonică – de la 39 până la 42 dB se datorează geometriei bine gândite a profilului: camerele interioare largi sporesc rezistența termică. Mai mult decât atât, însăși amplasarea profilulu

Ferestre SALAMANDER Design 2D

Ferestre SALAMANDER Design 2D

Provicon Provicon

Despre avantajele geamurilor termopan s-a vorbit foarte mult. Ușile de interior și ferestrele din PVC treptat înlocuiesc cele din lemn în multe încăperi de diversă destinație. Înfățișarea fizică atrăgătoare, indicatorii înalți de izolare, comoditate în folosire, minimul în îngrijire, contribuie stabil în creșterea cererii a ferestrelor din plastic în întreaga lume. Un important avantaj a acestui tip de producție este perioada lungă de exploatare. Ferestrele din termopan pot funcționa și zeci de ani, în special dacă la procurarea si instalarea lor s-a ținut cont de un șir de recomandări. Multe companii propun uși glisante și ferestre din PVC de la diverși producători străini și autohtoni.Dar siguranța companiei-furnizor deseori este greu de verificat. De aceea, de la început, trebuie de luat atenție la perioada de funcționare a firmei în acest profil, prezența certificatelor de calitate și corespundere, și îndeosebi, la obligațiunile de garanție prevăzute. Dacă termenul de garanție la termopan constituie nu mai puțin de 5 ani, trebuie atent de analizat calitatea producției propuse. Spre exemplu, la ferestrele Salamander propuse de Provicon-Grup, producătorul a stabilit termenul de garanție 10 ani, ceea ce ne vorbește de o calitate înaltă a produsului dat.