PROFILE DIN ALUMINIU

Profile din aluminiu

Profile din aluminiu

Avantajele profilelor din aluminiu

Fiabilitatea

Utilizarea unui aliaj unic pentru producerea profilelor permite obținerea construcțiilor de ferestre și uși extrem de fiabile, care se disting printr-o marjă mare de durabilitate.

Preț avantajos

Costul instalării geamurilor la balcon sau fațadă cu profile din aluminiu este mai mic decât costul profilelor din plastic! Nu pierdeți din calitatea și funcționalitatea ferestrelor.

Eficiența ecologică

Construcțiile ferestrelor din aluminiu corespund tuturor standardelor de mediu, sunt absolut inofensive pentru sănătate și nu sunt toxice.

Durabilitatea

Profilul din aluminiu are un termen de exploatare de 80 de ani. Piesele de schimb pot fi înlocuire fără înlocuirea sau repararea întregii construcții.

Gamă largă a aspectelor

Fereastra de aluminiu poate fi realizată în orice culoare din paleta RAL sau în stil de „lemn”, precum și cu orice tip de deschidere a cercevelelor.

Rezistența ca coroziune

Ferestrele, ușile și fațadele din aluminiu sunt perfect rezistente la influentele adverse ale mediului, cum ar fi coroziunea, temperaturi extreme și razele ultraviolete.

Îngrijire minimă

Ferestrele și ușile din aluminiu nu necesită îngrijire specială, acestea sunt ușor de spălat și curățat, și sunt simple și comod de utilizat.

Profile din Aluminiu

Greutatea mică a construcției

Aluminiul este un metal foarte ușor și durabil. Prin urmare, astfel de construcții ar trebui utilizate nu doar în clădirile noi, dar și în clădirile vechi restaurate.

Care sunt profilele din aluminiu. Clasificarea principală a profilelor din aluminiu în funcție de caracteristicile de conductivității termice.

Există:

  • Construcții „reci”. Astfel de construcții se potrivesc ideal pentru clădiri neîncălzite și încăperi;
  • Construcții „calde”. Ferestrele și ușile „calde” se potrivesc pentru încăperile încălzite, unde căldura trebuie păstrată chiar și în cazul înghețurilor foarte mari. Structural, astfel de profile diferă una de alta prin punte termică. În profile reci aceasta lipsește, dar există în cele calde. Puntea termică este o inserție specială din poliamidă, care este instalată între partea exterioară și interioară a profilului. Datorită acestui fapt, pe profile nu se va forma condens. Profilul cald păstrează fiabil căldura și confortul în casa Dvs. Ferestrele și ușile din aluminiu se montează de instalatori cu experiență. Montarea independentă nu este recomandată, deoarece astfel se poate deteriora elementele de fixare și stratul exterior al profilului, fapt care poate afecta etanșeitatea construcției. În afară de aceasta puteți pierde garanția oferită de producător. De aceea nu Vă faceți bătăi de cap care profil să alegeți, cum să luați măsurile, cum să instalați corect construcția, ci contactați-ne și noi Vă vom trimite un specialist de măsurat ferestrele și ușile cu experiență, care Vă va ajuta să alegeți profilul și Vă va spune costul aproximativ al construcției.