Solicită o consultație!

Produsele Noastre

Reprezentant oficial SALAMANDER

Despre avantajele ferestrelor cu termopan s-a vorbit foarte mult. Ușile și ferestrele din PVC treptat înlocuiesc cele din lemn în multe încăperi de diversă destinație. Înfățișarea fizică atrăgătoare, indicatorii înalți de izolare, comoditate în folosire, minimul în îngrijire, contribuie stabil în creșterea cererii a ferestrelor din plastic în întreaga lume. Un important avantaj a acestui tip de producție este perioada lungă de exploatare. Ferestrele din termopan pot funcționa și zeci de ani, în special dacă la procurarea si instalarea lor s-a ținut cont de un șir de recomandări.

Ferestre

Ca o caracteristică reprezentativă a unei case, ferestrele reprezintă astăzi mai mult decât o simplă deschidere spre exterior: Designul lor individual determină în mod semnificativ aspectul general al unei clădiri.

Prin urmare, ferestrele, ca parte a peretelui exterior, nu trebuie doar să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și securitate – clientul de astăzi acordă o mare importanță culorii, formei și funcției.

Uși

Ușile combină bunăstarea cu libertatea. Un singur pas poate însemna marea ieșire în aer liber sau o casă confortabilă. Ușile Salamander îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte cerințe de securitate și calitate pentru locuința dumneavoastră, combinate cu ușurința de îngrijire și design. Pentru ușa dvs. perfectă, personalizată.

Sisteme Portale

Elementele glisante de mari dimensiuni înseamnă lumină și libertate și contribuie astfel la o atmosferă optimă de confort. Cu sistemele glisante de la Salamander, vă puteți îndeplini acest vis.

Profile din Aluminiu

Geamuri Termopane

Fațade din Sticlă

Balcoane și
Pereți Despărțitori