BALCOANE ȘI PEREȚI DESPĂRȚITORI

Balcoane și pereți despărțitori

Balcoane și pereți despărțitori

PEREȚII DESPĂRȚITORII DE OFICIU

Astăzi, în proiectarea oficiilor moderne, se folosesc pereții despărțitori foarte populari pentru organizarea optimă a spațiului de lucru. Pereții despărțitori de oficiu divizează funcțional o încăpere în zone de confort pentru personal și vizitatori. Datorită acestora spațiul de oficiu este utilizat mai eficient și se îmbunătățește comoditatea locurilor de muncă ale angajaților. De cele mai deseori, pereții despărțitori de oficiu sunt fabricați din aluminiu sau plastic, deși aceștea pot fi realizați din cărămidă, lemn și alte materiale. Totuși pentru a instala pereți despărțitori din aluminiu și plastic nu este nevoie de coordonare cu BIT, iar lucrările se efectuează în cel mai scurt timp. În procesul de instalare volumul de deșeuri de construcție este minim și practic nu se formează praf.

PEREȚI DESPĂRȚITORI DIN ALUMINIU

Pereții despărțitori din aluminiu sunt deosebit de durabili, ușori și fiabili, se încadrează foarte ușor aproape în orice interior de oficiu. Își păstrează aspectul lor prezentabil zeci de ani și nu necesită îngrijire specială (este suficient să-i ștergeți periodic de praf) și sunt rezistenți la efectele mecanice și coroziune. Dacă este necesar, pereții despărțitori din aluminiu se demontează ușor și în stare demontată nu ocupă mult spațiu, fiind comozi de transportat.

Foarte important este faptul că aluminiul, spre deosebire de plăcile fibrolemnoase sau de particule lemnoase nu elimină în cea mai mare perioadă de exploatare substanțe nocive care afectează sănătatea și capacitatea de lucru a angajaților.

Grație celor mai moderne echipamente este posibil de creat pereți despărțitori din aluminiu de orice configurație și în cel mai scurt timp.

În acestea ca umplutură se folosesc următoarele materiale:

 • sticlă;
 • MDF;
 • PVC;
 • gips-carton.

Avantajele pereților despărțitori din aluminiu:

 • nu necesită lucrări de finisare;
 • au o izolație fonice excelentă;

VITRAREA BALCOANELOR ȘI LOGIILOR

Vitrarea balcoanelor și logiilor este un lucru bun și necesar!

Este bun pentru că un balcon sau o logie cu geamuri arată estetic și modern, aduce bucurie atât proprietarilor, cât și societății. Este un lucru necesar, deoarece adaugă la suprafața totală a apartamentului metri pătrați suplimentari de spațiu confortabil, locativ, în care fiecare metru cub de spațiu interior al balconului sau logiei cu geamuri se supune doar soluției voastre gândite individual!

Reieșind din obiectivul final al destinației geamurilor de balcoane și logii, am divizat geamurile de balcoane și logii în trei grupuri în funcție de destinație, și în câteva subgrupuri în funcție de materiale; vă propunem să faceți cunoștință cu ele.

VITRAREA BALCOANELOR CU PLASTIC

Vitrarea cu PVC a balconului sau logiei câștigă tot mai multă popularitate datorită costului mic, precum și indicatorilor calitativi de performanță.

Conceptul de „vitrare cu plastic” înseamnă instalarea sistemelor de ferestre „calde”. Vitrarea cu PVC a balconului sau logiei este permisă utilizând aceleași materiale care sunt utilizate la fabricarea ferestrelor din plastic PVC. Astfel, vitrarea balcoanelor cu profile din PVC are toate avantajele ferestrelor din plastic. În principal, vitrarea din plastic este alegerea celor care planifică să-și transforme balconul într-o încăpere suplimentară utilă și caldă, în care pot petrece timpul indiferent de anotimpul de afară.

Avantajele vitrării balcoanelor și logiilor cu plastic sunt:

 • grad înalt de etanșeitate;
 • durabilitate;
 • nu necesită îngrijire specială;
 • nu necesită vopsire periodică;
 • costuri competitive;
 • design variat – puteți alege produsul în mod individual în funcție de interior;
 • materialul plastic are o conductivitate termică scăzută, de aceea nu este necesară izolație suplimentară.

VITRAREA BALCOANELOR CU ALUMINIU

În prezent vitrarea balcoanelor cu profile din aluminiu este una dintre opțiunile cele mai des utilizate pentru clădiri neîncălzite. Aluminiul s-a dovedit a fi foarte potrivit în zona noastră climatică, iar după o prelucrare specială și vopsire nu se teme nici de oxidare.

Balconul poate fi vitrat cu profile din aluminiu în două moduri. Primul este instalarea cadrelor glisante. Această construcție este ușoară, ceea ce este important din punctul de vedere al sarcinii pe tavanul clădirii. A doua opțiune este o construcție cu ferestre care nu se deschid sau ferestre pivotante, care sunt ușor de utilizat și curățat.

Avantajele vitrării cu aluminiu:

 • greutatea nesemnificativă face posibilă instalarea construcției la orice balcon, fără a crea o sarcină suplimentară asupra clădirii;
 • siguranța anti-incendiară. Cu aluminiu veți uita pentru totdeauna de teama incendierii spontane în logie sau la balcon din cauza cioturilor de țigări aruncate de sus;
 • profilul din aluminiu permite să economisiți o parte din spațiu utilizând sisteme glisante. Sunt foarte ușor de folosit și întreținut.

Vitrarea cu aluminiu a balcoanelor va face balconul sau logia modernă și elegantă, va asigura căldură suplimentară și izolație fonica, curățenie și siguranță anti-incendiară.

VITRAREA BALCOANELOR FĂRĂ CADRE

Vitrarea fără cadre a balcoanelor este o opțiune modernă și elegantă de vitrare, care vă va salva de zgomot și praf, economisind spațiu, oferind numeroase oportunități pentru soluții design și o privire de ansamblu, ceea ce este imposibil în cazul geamurilor clasice.

Grinzile orizontale numeroase din lemn, aluminiu sau plastic divizează panorama, deformând astfel imaginea din afară, în timp ce vitrarea fără cadre a balcoanelor asigură o imagine integră. Rămânând invizibile, geamurile protejează logia de precipitații și murdăria urbană, arătând în exterior ca un perete de sticlă întreg.

Avantajele vitrării fără cadre:

 • priveliște prin fereastră care nu este limitată de construcțiile cadrelor,  de aceea puteți să o savurați din plin;
 • aspectul exterior al construcției de asemenea este o soluție excelentă de design de interior modern. Logia sau terasa arată ușor, în apartament pătrunde o multă lumină solară;
 • lipsa necesității de a lua în  considerare tipul balconului sau terasei, deoarece această modalitate de efectuare a lucrărilor se potrivește pentru orice tip de construcție;
 • este posibil de aerisit spațiul  la maxim datorită deschiderii totale a ferestrelor. Ele glisează în părți sau pot să se strângă în formă de „carte”;
 • gradul ridicat de protecție împotriva zgomotului exterior și precipitațiilor;
 • rezistența cercevelelor ferestrelor asigură fiabilitate și siguranță chiar și împotriva vântului puternic.

Fiecare subgrup de materiale geamurilor are anumite caracteristici și proprietăți care sunt destinate să satisfacă anumite necesități ale voastre.

Materialul geamurilor va păstra timp îndelungat temperatura camerei la balcon sau în logie și căldura nu va dispărea dintr-o dată ca în cazul geamurilor reci.

Balcoane și pereți despărțitori Balcoane și pereți despărțitori Balcoane și pereți despărțitori
Provicon Provicon