OBLOANE PENTRU FERESTRE

Obloane pentru ferestre

obloane pentru ferestre

Obloane pentru ferestre

obloane pentru ferestreProgresul nu stă pe loc, iar acum ferestrele cu gratii urâcioase care stricau atât de mult fațadele caselor și ușile blindate ale clădirilor de birouri și magazine au fost înlocuite cu obloanele de protecție sau rolete care se încadrează armonios în exteriorul clădirilor publice și private.

Obloanele de protecție sunt fabricate dintr-un metal extrudat durabil – oțel sau aluminiu. Obloanele de rolete constau din benzi orizontale durabile, care se înfășoară pe arbore și se blochează într-o cutie montată deasupra ferestrelor sau ușilor. În stare închisă, oblonul protejează sigur casa, oficiul sau vitrina magazinului de prejudiciu.

Utilizarea pe scară largă a roletelor se datorează construcției loc rigide, aspectului estetic excelent, ușurinței de utilizare. Este posibil să comandați obloane de protecție de orice culoare, care se potrivesc cel mai bine exteriorului clădirii.

Separat, trebuie de menționat caracterul practic și fiabil al ușilor de garaj rulante. Profilele solide speciale din care se produc ușile de garaj rulante, garantează proprietarilor de garaje siguranța echipamentelor lor. Puteți cumpăra uși de garaj rulante de diferite culori, astfel încât acestea să nu distorsioneze, ci să înfrumusețeze curtea voastră sau fațada casei.

Provicon Provicon

Despre avantajele geamurilor termopan s-a vorbit foarte mult. Ușile de interior și ferestrele din PVC treptat înlocuiesc cele din lemn în multe încăperi de diversă destinație. Înfățișarea fizică atrăgătoare, indicatorii înalți de izolare, comoditate în folosire, minimul în îngrijire, contribuie stabil în creșterea cererii a ferestrelor din plastic în întreaga lume. Un important avantaj a acestui tip de producție este perioada lungă de exploatare. Ferestrele din termopan pot funcționa și zeci de ani, în special dacă la procurarea si instalarea lor s-a ținut cont de un șir de recomandări. Multe companii propun uși glisante și ferestre din PVC de la diverși producători străini și autohtoni.Dar siguranța companiei-furnizor deseori este greu de verificat. De aceea, de la început, trebuie de luat atenție la perioada de funcționare a firmei în acest profil, prezența certificatelor de calitate și corespundere, și îndeosebi, la obligațiunile de garanție prevăzute. Dacă termenul de garanție la termopan constituie nu mai puțin de 5 ani, trebuie atent de analizat calitatea producției propuse. Spre exemplu, la ferestrele Salamander propuse de Provicon-Grup, producătorul a stabilit termenul de garanție 10 ani, ceea ce ne vorbește de o calitate înaltă a produsului dat.