3D SYSTEM

3D System

3D System

PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE SISTEMULUI:

  • 5 camere în cadru și 5 camere în cercevea;
  • Lățime de montare de 76 mm;
  • Grosime maximă a geamului de 48 mm;
  • Trei contururi de etanșare rezistentă;
  • Rezistența termică este R = 0,79 m2х°C/W;

Profilul de ferestre SALAMANDER Design 3D

Sistemul de profile Salamander 3D Design elaborat în anul 1988 are o construcție cu 5 camere, cu contururi exterioare rotunjite și ramă de o lățime de 76 mm. Conturul triplu continuu asigură o etanșare rezistentă excelentă, fără tăieturi în colțurile construcției. Etanșarea este realizată din cauciuc, fiind bine strânsă între cadre și cercevele. Pentru alte profile este prevăzut al treilea contur mai simplu.

Sistemul Design 3D protejează bine de frig în timpul iernii, de caniculă în timpul verii și are o izolație fonică excelentă. Profilul are pereți groși și este responsabil pentru performanța înaltă de protecție împotriva zgomotului și pierderii căldurii, protejează pantele ferestrelor de îngheț în timpul iernii. Geamul termopan de o grosime de 48 mm se instalează cu o placă subțire care nu iese dincolo de cercevea.

În afară de caracteristicile tehnice, ferestrele din PVC Design 3 D sunt originale și rafinate. Ele conferă frumusețe interiorului încăperilor și sunt elemente de prestigiu, deoarece se caracterizată prin calitatea impecabilă a realizării. Profilul orbitor de alb cu timpul nu se îngălbinește și demonstrează o rezistență excelentă la influentele agresive: temperatură, gaze, raze ultraviolete.

Suprafața construcției ferestrei arată bogat și se distinge printr-un luciu perfect. Datorită acestei caracteristici sistemul de ferestre este ușor de întreținut. Ferestrele din plastic Salamander ale sistemului 3D pot fi instalate în condiții extreme de exploatare, cum ar fi în clădiri înalte, în care etajele superioare sunt expuse unei puteri mari a vântului. Ele protejează minunat de vânt, frig și au o protecție puternică împotriva zgomotului stradal, chiar dacă ferestrele încăperii se deschid spre un sector aglomerat al drumului.

3D System